Home » » Nu faceti nici un vaccin impotriva gripei porcine!

Nu faceti nici un vaccin impotriva gripei porcine!

Autor: Patricia Doyle, PhD | Articolul original
Buna, Jeff
Fac aceasta pledoarie catre toti cei care citesc asta: va rog, va rog sa NU FACETI NICI UN VACCIN CARE PRETINDE SA “PREVINA” ACEASTA GRIPA.
Va amintiti anul 1976 si asa numita eruptie de gripa porcina care avea pretentia sa devina a pandemie? A infectat doar cativa recruti de la Fort Dix. De ce? Pentru ca eu cred ca asa numita gripa porcina a infectat recrutii din cauza vaccinurilor administrate. Fie ca governul a creat virusul gripei porcine din 1976 si a infectat recrutii pentru a testa publicul, pentru a vedea daca oamenii vor urma un apel la vaccinare impotriva Gripei Porcine, fie recrutii au fost infectati printr-un vaccin contaminat care le-a fost administrat ca parte a regimului de recrutare, acea eruptie a fost cat se poate de falsa. Am fost unul din oamenii pacaliti sa faca un vaccin impotriva gripei porcine si asta m-a imbolnavit. Am stat in pat timp de trei luni dupa ce am primit acel vaccin.
Nu faceti vaccinuri de gripa sezoniera daca vi se spune ca poate fi util in prevenirea aceastei noi variante a gripei porcine. Nu va face nimic pentru a preveni aceasta gripa. Ce va face e sa serveasca material genetic nou virusului gripei porcine, pe care l-am poreclit “Gripa Spaniola 2, Sequelul”. Varianta gripei spaniole va folosi secvente de gene in vaccin, in cazul oamenilor, pentru a dezvolta multe dintre schimbarile care fac virusul sa infecteze oamenii cu mai multa usurinta. Nu vrem sa dam acestui virus mai mult material genetic uman pentru ca el sa poata infecta oamenii mai usor, trecand de la persoana la persoana. Asta fac oamenii vaccinati pentru izbucnirile pandemice.
Exista de asemenea o problema de siguranta in cazul oricarui vaccin experimental, foarte asemanatoare celui din 1976. Unii oameni simt chiar ca un asemenea vaccin pentru o criza pandemica ar cere mai mult decat o singura vaccinare, care ar putea fi de fapt un setup binar. Prima injectie ar putea adauga doar ceva cod genetic care sta in stare latenta in corp, pana cand persoana primeste cel de-al doilea vaccin, care serveste doar la provocarea infectiei. Ar putea declansa sindromul Guillain-barre, febra tifoida sau alte boli.
Un vaccin anti-gripal nu protejeaza sau previne contactarea gripei. Pretinde, probabil, sa previna unele complicatii ale gripei si poate sa-i scurteze durata. Nu sunt sigura nici macar daca face asta. Personal, simt ca vaccinul slabeste sistemul nostru imunitar si ne imbolnaveste, din cauza contaminantilor din vaccin. Simt ca oamenii se pot proteja mai bine spalandu-se pe maini des si complet. Oamenii ar trebui sa foloseasca si manusi protectoare atunci cand ies afara si prin oras in timpul epidemiilor. Nu va fie teama ca aratati “ciudat.” Nu mi-ar fi rusine sa folosesc o masca si manusi. Vad ca mexicanii le folosesc.
O mare problema in timpul unei pandemii e aceea ca aceste simple provizii vor deveni extrem de greu de gasit, ingrozitor de repede. Faceti-va provizii acum. Proviziile medicale. de igiena persoanala si nu-l uitati pe Fido sau orice alt animal. Odata ce o pandemie loveste, va fi prea tarziu sa va faceti provizii. Apa, de asemenea. Am putea pierde apa curata si curentul electric, asa ca fiti pregatiti.
Asa ca, va rog, oameni buni, NU FACETI NICI UN VACCIN CARE VI SE OFERA. AR PUTEA SA VA UCIDA INAINTE SA O FACA ORICE VIRUS.
Pat Doyle
Patricia A. Doyle DVM, PhD Bus Admin, Tropical Agricultural Economics Univ of West Indies


Gripa porcină şi teoria conspiraţiei. O jurnalistă austriacă acuză OMS şi ONU de bioterorism şi tentativă de genocid

Antena 3
Înalţi oficiali ai SUA, ONU şi OMS fac parte dintr-un "sindicat internaţional al crimei", controlat de bancherii care administrează şi rezerva federală a Statelor Unite. Acest grup este pe cale să comită "cel mai mare genocid biologic" din lume, folosindu-se de vaccinul împotriva virusului AH1N1. Sunt câteva dintre acuzaţiile pe care jurnalista austriacă Jane Burgermeister le aduce unor oficiali ONU şi OMS, într-un dosar depus la FBI, informează site-ul de ştiri javno.com.
Burgermeister, care în aprilie 2009 a dat în judecată două companii farmaceutice din Austria, pentru producerea unui vaccin contaminat pentru gripa aviară, acuză acum OMS şi ONU de bioterorism. Mai mult ea intenţionează să ceară interzicerea măsurilor de vaccinare forţată a populaţiei din SUA şi alte ţări afectate de gripa porcină.
Potrivit reporterului, grupul a lansat un virus creat artificial, pentru a elimina o parte din populaţie şi pentru a obţine profituri din vânzarea vaccinului, prin companiile farmaceutice.
Virusul gripei aviare, eliberat intenţionat
În aprilie 2009 ea a adus dovezi referitoare la faptul că laboratoarele Baxter au eliberat în mod intenţionat 72 de kilograme de virus al gripei aviare activ. Se pare că virusul ar fi fost livrat de către OMS către 16 laboratoare din patru ţări. Deşi, în aceste situaţii, securitatea trebuie să fie maximă, fiind vorba de substanţe cu risc biologic ridicat, procedura de siguranţă nu a fost respectată.
Baxter, presupus a fi unul din cele mai sigure laboratoare biologice din lume, nu a facut paşii de bază în securizarea celor 72 kg de agent patogen, clasificat ca fiind armă biologica securizată, permiţând amestecarea acestuia cu virusul gripei umane simple şi trimiţăndu-l în Orth, pe Dunăre.
Citiţi detalii despre acţiunea în judecată a companiilor farmaceutice, pe blogul jurnalistei
Eliberarea acestor viruşi permite OMS să declare nivelul 6 de pandemie şi să distribuie vaccinuri împotriva virusurilor. În aceste vaccinuri, spune jurnalista, pot fi introduse substanţe letale, prin care o mare parte din populaţie ar fi eliminată.
Pandemie fabricată mediatic, pentru a elimina populaţia prin vaccin
Mai mult, arată Burgermeister, guvernul american a introdus în mod sistematic, încă din 2008, măsuri menite să îngrădească libertăţile constituţionale, astfel încât, la timpul potrivit, să poată recurge la măsura vaccinării forţate. Media joacă, uneori fără să vrea, un rol important, convingând populaţia de gravitatea situaţiei.
Miza este, potrivit jurnalistei, preluarea controlului asupra Americii de Nord pentru a exploata resursele naturale de aici. Procesul s-ar putea repeta ulterior şi pentru alte regiuni ale lumii.
Burgermeister notează că cifrele reprezentând numărul deceselor din cauza "gripei porcine" sunt irelevante şi există claritate cu privire la modul în care s-a ajuns la acest număr de decese. Nu există potenţial pandemic decât în cazul în care se procedează la vaccinarea în masă, în intenţia de a proteja populaţia.
Pentru a-şi sprijini afirmaţiile, jurnalista dă exemplul unui vaccin împotriva gripei aviare, al companiei Novartis, cara a obţinut licenţa şi care a omorât, în 2008, 21 de oameni fără adăpost în Polonia şi a avut o rată semnificativă de efecte secundare.
Antena3.ro


The Times: Vaccinarea in masa impotriva virusului H1N1, o nebunieMarea Britanie se pregateste pentru un program de vaccinare in masa, scrie, joi, The Times, intrebandu-se daca este necesar. Gripa porcina nu s-a manifestat atat de sever precum credeau autoritatile. Boala poate fi comparata cu o raceala severa. Din acest motiv, au fost ridicate semne de intrebare referitoare la necesitatea vaccinului. Un alt argumet este acela ca vaccinul nu a trecut prin suficient de multe teste, pentru a se afla, daca este eficient sau nu. Mai ales in cazul femeilor insarcinate, al persoanelor cu un sistem imunitar scazut, al bolnavilor cronici sau al celor care au probleme cu plamanii sau rinichii.
Jurnalistii de la The Times spun ca programul de vaccinare, care include intreaga Europa, va fi o nebunie. Graba de a distribui vaccinul demonstreaza ca specialistii nu stiu inca daca este eficient sau nu. Mai mult, este mentionata ideea ca expertii ar vrea sa foloseasca populatia drept cobai pentru a vedea daca vaccinul are sau nu efect. Plus ca sistemul imunitar al oamenilor ar putea sa se dezvolte in mod natural, pentru a lupta impotriva virusului H1N1.
Publicatia britanica mai scrie ca, in cazul unor noi vaccinuri, testele ar trebui sa se deruleze pe cel putin cateva luni, pe mii de indivizi, pentru a vedea daca nu exista efecte secundare grave. Se aminteste si de situatia creata de raspandirea gripei porcine in America, in 1976. Atunci, administrarea in masa a vaccinului a fost oprita, dupa ce s-a constatat ca o mare parte dintre persoanele vaccinate au dezvoltat un sindrom care determina paralizia anumitor parti ale corpului. Sansele de a dezvolta boala este de una la 100.000, astfel ca, daca noul vaccin ar avea aceleasi efecte negative, sute de oameni ar putea paraliza si deceda, noteaza jurnalistii britanici.

Intre timp, SUA fac apel la voluntari pentru a incepe testele clinice ale vaccinurilor impotriva virusului AH1N. Primele teste clinice vor stabili daca este nevoie de una sau doua doze de 15 micrograme de vaccin pentru ca organismul sa fie imunizat.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Random Template

Situati Pungesti 3 Decembrie


free counters
 
Support : | |
Copyright © 2013. Războiul împotriva populaţiei - All Rights Reserved