Home » » Fundatia Keshe a pus astazi gratuit la dispozitia intregii umanitati tehnologia care va transforma Planeta Pamant

Fundatia Keshe a pus astazi gratuit la dispozitia intregii umanitati tehnologia care va transforma Planeta Pamant




Mehran Tavakoli Keshe, fondatorul fundatiei belgiene cu acelasi nume, inginer in fizica nucleara de origine iraniana, a facut timp de multi ani cercetari in domeniul obtinerii energiei din vidul cosmic (sau a "free energy" cum mai este denumita) si din plasma. A realizat o serie de dispozitive care ar revolutiona obtinerea energiei de orice fel pentru oamenii de pe intreaga planeta cat si transporturile de orice fel, de la cele locale pana la cele galactice, care ar "incheia" pentru totdeauna era combustibilor fosili si dictatura corporatiilor energetice mondiale. Tehnologia denumita MAGRAV se anunta astfel un prim pas catre lumea de maine, catre eliminarea programelor de control si catre manifestarea abundentei.

In anul 2012 fundatia a invitat reprezentantii tuturor statelor planetei la o conferinta in care li s-a pus la dispozitie aceasta tehnologie in mod gratuit cu conditia respectarii pacii planetare. Din 21 martie 2013 fundatia a inceput o serie de conferinte publice referitoare la aceste subiecte si la implementarea cat mai rapida a lor in viata comunitatilor.
Fundatia Keshe a lucrat mai bine de doua decenii pentru a inregistra patente in toata lumea, astfel incat atunci cand noua tehnologie va fi prezentata pe piata, sa nu fie nevoie de sume colosale pentru a putea fi folosita, deoarece intentia primara este aceea de a fi oferita in mod caritabil tuturor oamenilor de pe aceasta planeta.

Fundatia a fost inregistrata ca o organizatie non-profit in Olanda si are un birou permanent in Ninove – Belgia, iar scopul sau este dezvoltarea de noi tehnologii spatiale precum: transporturi, generarea de electricitate, sisteme de sanatate si de nutritie pentru calatoriile spatiale.
Se pare ca singurele conditii pentru ca acest pas sa fie facut erau cooperarea guvernelor si implicit a oamenilor de stiinta din fiecare tara si intentia de a folosi aceasta noua tehnologie intr-un sens benefic, ceea ce, in ciuda nivelului de constiinta mediu de pe planeta care este destul de scazut, poate deveni realitate.

Avand se pare motive sa se teama ca viata sa ar putea fi in pericol, ieri Mehran Tavakoli Keshe a acordat un interviu emisiunii Mike Harris Show la care au participat peste 3 milioane de ascultatori, iar astazi, in urma cu cateva ore, a pus la dispozitia intregii planete prin intermediul filialei din Taiwan a fundatiei, continutul legendarului stick USB cu detalii despre tehnologia MAGRAV care a fost inmanat in anul 2012 reprezentantilor mai multor state.

Iata linkurile de download:

·                     versiune .iso (imagine DVD):https://docs.google.com/file/d/0Bw47p7ek3R49R0tYbFVQTmNGZmc/edit?pli=1

Va recomand sa downloadati arhiva si sa dati mai departe acest mesaj astfel incat planurile acestei tehnologii sa ajunga in posesia a cator mai multi oameni, mai ales a celor care le pot pune in practica !!


Iata cateva imagini cu o nava spatiala pe baza tehnologiei Keshe din fisierele downloadate :










    
   Daca nu puteti downloada din linkurile expuse incercati aici : http://www.richardpresser.com/downloads/Keshe%20Material.zip 
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Random Template

Situati Pungesti 3 Decembrie










free counters
 
Support : | |
Copyright © 2013. Războiul împotriva populaţiei - All Rights Reserved