Home » » Medicii britanici împotriva vaccinurilor porceşti

Medicii britanici împotriva vaccinurilor porceşti

Mai mult de jumătate din medicii britanici vor refuza să primească vaccinul împotriva gripei porcine, informează The Guardian. Acestea sînt rezultatele cîtorva sondaje realizate în mediul funcţionarilor medicali din Marea Britanie.
Potrivit unei cercetări sociologice, 29% din terapeuţii britanici vor refuza vaccinurile respective, acelaşi procentaj de medici nefiind încă hotărîţi în privinţa vaccinării. Chestionarea a 1500 de asistene medicale a arătat, la fel, că o treime din personalul medical de mijloc nu au de gînd să primească preparate pentru imunizarea de la H1N1.
71% din medicii care refuză vaccinarea au numit ca motiv al neacceptării insuficienta investigare a securităţii preparatelor în condiţiile pregătirii grăbite pentru producerea în masă a vaccinurilor. Jumătate din medici sînt convinşi că gripa H1N1 nu este într-atît de periculoasă încît să se recurgă la folosirea vaccinurilor.
Reprezentantul Ministerului sănătăţii al MB a declarat că medicii angajaţi trebuie să treacă vaccinarea împotriva gripei de tip nou pentru a preîntîmpina infectarea pacienţilor lor. Funcţionarul a mai adăugat că vaccinarea se va desfăşura exclusiv după dorinţa fiecăruia, iar preparatele pentru imunizare vor trece toate etapele obligatorii de licenţiere.
Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, la momentul actual sînt înregistraţi 251 461 de infectaţi cu H1N1, ceea ce constituie “tocmai”0,004% din populaţia globului (statistica actuală). 2545 (0,1%) din cei infectaţi au decedat.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Random Template

Situati Pungesti 3 Decembrie










free counters
 
Support : | |
Copyright © 2013. Războiul împotriva populaţiei - All Rights Reserved