Home » » Gripa porcină, o conspiraţie mondială?

Gripa porcină, o conspiraţie mondială?

Vaccinul A/H1N1 poate provoca infertilitate, cancer sau autism



Un nou scandal public ar putea fi declanşat în privinţa vaccinării împotriva gripei porcine. Mii de mesaje, unele mai simple, altele mai elaborate, circulă peInternet, îndemnând pe p otenţialii lor cititori să nu accepte vaccinarea împotriva virusului A/H1N1. Campania antivaccinare utilizează aceleaşi mijloace de exprimare ca şi campania împotriva introducerii paşapoartelor biometrice, cea care a generat un scandal, intens mediatizat, la începutul anului. Miezul comun al celor două campanii este o teorie care câştigă tot mai mult teren, potrivit căreia în spatele crizei financiare mondiale şi a măsurilor globaliste de securizare s-ar afla un grup conspirativ ce urmăreşte instaurarea unui guvern mondial unic şi a unei noi ordini mondiale.

„Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1 în România!”

Cel mai elaborat mesaj antivaccinare a fost lansat de Fundaţia Sfinţii MartiriBrâncoveni, care susţine că vaccinul împotriva gripei porcine conţine adjuvanţi pe bază de mercur, extrem de toxici pentru organism, ce ar putea crea mutaţii genetice, infertilitate, oncogeneză (cancer), paralizie sau autism. Mai mult, susţine Fundaţia, virusul a fost creat în laborator, însă nu provoacă o boală cu mult mai drastică decât o banală răceală, motiv pentru care introducerea vaccinării obligatorii la nivel mondial este o măsură total nejustificată. Autorii mesajului de campanie suţin, în cuprinsul acestuia, că Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) – cea care a declarat pandemia de gripă porcină, în ciuda faptului că mortalitatea constatată până în prezent este mai mică decât numărul deceselor cauzate de fulgere – a introdus o dictatură medicală care încalcă drepturile naturale ale omului. „Nu aşteptaţi până în ziua vaccinărilor! Informaţi-vă apropiaţii de acest vaccin periculos!”, îndeamnă mesajul la finalul său. Pe site-ul de internet al Fundaţiei, dar şi pe mai multe bloguri înrudite de dezbateri publice, sunt postate reacţii similare împotriva vacinării, dinGrecia, Australia, Statele Unite ale Americii, precum şi sute de articole de presă, conţinând la rândul lor declaraţiile unor somităţi medicale împotriva vaccinării. „Trupul meu nu este proprietatea statului şi nimeni nu poate hotărî în locul meu să mi se administreze un vaccin fără utilitate, dar cu efecte secundare extrem de nocive” – iată una din exprimările lapidare ale protestului.

Paşapoartele biometrice şi numărul Diavolului

Apărarea drepturilor naturale ale omului a fost invocată de Fundaţie şi în cadrul campaniei împotriva paşapoartelor biometrice. În acel caz, protestatarii au atras atenţia că adoptarea actelor de identitate cu cipuri încorporate ne expune unor abuzuri, cum ar fi furtul de identitate, dar şi că ar putea constitui o premisă necesară pentru instituirea unui control total asupra populaţiei, într-un viitor stat poliţienesc. Sub lozinca apărării de terorism sau de infracţionalitate, libertăţile individuale vor fi restrânse, iar cu timpul ar putea dispărea cu desăvârşire, introducerea paşapoartelor biometrice fiind doar un început de drum. În memoria colectivă recentă au rămas imaginile cu călugării ortodocşi care spuneau că cipurile de identitate conţin cifra Antichristului, 666, şi că de la paşaportul biometric până la implantarea unor cipuri în braţe sau în frunte este un singur pas, prevestit încă din urmă cu 2.000 de ani, în Apocalipsa, ultima carte a Bibliei.

Clubul Bilderberg şi noua ordine mondială

Site-urile şi blogurile ce au adoptat protestul împotriva vaccinărilor obligatorii şi a introducerii paşapoartelor biometrice, trimit în marea lor majoritate către o teorie cu vatra de emanaţie în Statele Unite ale Americii. Potrivit acesteia, un grup secret condus de familiile Rothschild şi Rockefeller – denumit Clubul Bilderberg, după numele unui hotel din Geneva unde a fost suprinsă pentru prima dată o întâlnire de taină, în anul 1954 – lucrează pentru implementarea unei agende, care ar conduce umanitatea la adoptarea unei noi ordini mondiale. Mijloacele de acţiune ar consta în generarea unor crize profunde pe toate palierele de activitate, dar care sunt prezentate fără legătura una cu cealaltă. În cele din urmă, când umanitatea va fi confruntată cu pandemii mortale, foamete, crize politice şi financiare, insecuritate şi promiscuitate, singura soluţie va fi adoptarea guvernului mondial unic, singurul apt să redreseze situaţia. Scopul real al grupului ar fi acela de a dobândi controlul exclusiv asupra resurselor şi mai ales asupra întregii populaţii a planetei. Teoria susţine că cele două războaie mondiale, holocaustul, căderea zidului Berlinului, războaiele dinGolful Persic, atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, actuala criză financiară sau declararea pandemiei de gripă porcină – sunt cu toate evenimente programate şi dirijate după un scenariu construit de Clubul Bilderberg, care va culmina cu instaurarea noii ordini mondiale. Deşi toate aceste susţineri par să formeze doar o nouă variantă a teoriei conspiraţiei universale, care a circulat în diverse forme încă din anii 1800, câteva aspecte, poate fără legătură cu acest fundal teoretic, ar trebui luate în serios. Potrivit datelor oficiale, în România au fost înregistrate până în prezent, 322 de cazuri de gripă porcină, însă riscul estimat de Institutul Cantacuzino este valabil pentru patru milioane de persoane. La solicitarea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, statul român a trecut la producţia a 5 milioane de doze de vaccin, care ar urma să fie administrate începând cu luna decembrie. De anul viitor,Institutul Cantacuzino va produce câte un milion de doze de vacin pe lună.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Random Template

Situati Pungesti 3 Decembrie










free counters
 
Support : | |
Copyright © 2013. Războiul împotriva populaţiei - All Rights Reserved