Home » » Mãrturie socantã a unui minor din Pungesti : “Jandarmii m-au lovit cu bastoanele”

Mãrturie socantã a unui minor din Pungesti : “Jandarmii m-au lovit cu bastoanele”


BÃTUT “Da, m-au lovit în cap. Oamenii tipau, dar jandarmii loveau pe sub scuturi. Dãdeau la piept, în burtã, în cap”, explicã bãiatul.
DOVADÃ La câteva zile de la evenimentele care au socat România, cu jandarmi lovind la întâmplare în întuneric oameni nevinovati din comuna Pungesti, apar noi mãrturii despre brutalitãtile celor plãtiti sã apere legea. Asearã, pe un pat de spital, l-am gãsit pe un minor de 17 ani din Armãsoaia, Mihai Dediu, adus aici dupã ce a fost lovit cu bastoanele de jandarmi. Iatã ce a povestit bãiatul, vizibil emotionat: “Cu bastonul m-au lovit. Tineam si eu acolo cu bãietii, lantul, când m-au lovit jandarmii”. “Si te-au lovit tare? Unde au tras? Ai fost lovit tare?”.
Iatã minciunile Jandarmeriei Române!
Seful Jandarmeriei Române, generalul Mircea Olaru a explicat cã în jur de 100 de persoane au blocat drumul public încercând sã obstructioneze accesul companiei cãtre terenurile sale. Cei 100 de protestatari au fost somati legal si li s-a cerut sã pãrãseascã drumul. Unii dintre ei au acceptat sã plece, altii nu au plecat de pe drum. Acestia au fost “ridicati” de pe drum si dusi la sectie, asta a spus seful Jandarmeriei, care a mai precizat cã acceasi persoanã ca si data trecutã, Costicã Spiridon, fostul primar din Pungesti a blocat drumul cu vehiculul personal. Doi dintre protestatari au fost preluati de ambulante si transportati la Spitalul Judetean din Vaslui. Generalul a subliniat, atentie!, cã pe toatã perioada acestei actiuni nu s-a folosit forta si nici materialul din dotare.

sursa   www.vrn.ro
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Random Template

Situati Pungesti 3 Decembrie


free counters
 
Support : | |
Copyright © 2013. Războiul împotriva populaţiei - All Rights Reserved