Home » » NFL Cheerleader Seriously Injured by Vaccine Gets Helping Hand

NFL Cheerleader Seriously Injured by Vaccine Gets Helping Hand




STREINU-CERCEL ii asimileaza cu infractorii pe cei care refuza vaccinarea, incercand sa ordone, ilegal, penalizarea lor financiara.

Prof.Dr. PETRU CALISTRU: “Acum nu se mai cuceresc tarile cu sabia, ci economic, fortandu-le sa achizitioneze si ceea ce nu trebuie. Tot sistemul sanitar mondial nu mai este pus in slujba individului, ci a producatorilor de medicamente si echipamente medicale”.

A/H1N1

“Pentru ca ordinele Organizatiei Mondiale a Sanatatii, anume de imunizare a cel putin 20% din populatie impotriva virusului A/H1N1, trebuie respectate, si nicidecum comentate, Ministerul Sanatatii cauta tot felul de metode de convingere a romanilor ca trebuie sa se vaccineze.
Ultima metoda o constituie amenintarea cu suportarea tratamentului din buzunarul propriu de catre toti cei care nu se vor vaccina, dar se vor imbolnavi de gripa porcina.[...]
Eu nu ii vaccinez pe romani cu forta, dar, daca se imbolnavesc, ii voi obliga sa-si plateasca tratamentul. In conditii de pandemie, eu inteleg sa ii protejez si singura metoda este vaccinarea. Eu am un singur obiectiv, sa reduc numarul de decese din cauza gripei porcine si altceva nu ma intereseaza”, ne-a mai spus profesorul Streinu-Cercel.
Afirmatiile secretarului de stat sunt deja uluitoare, mai ales ca o lege, cea a asigurarilor sociale de sanatate, nu se poate modifica printr-un ordin de ministru, chit ca se motiveaza prin pandemie si se face trimitere chiar la Codul Penal. Mai direct spus, romanii care se vor imbolnavi de gripa porcina sunt deja asimilati cu infractorii si, daca vor avea acest ghinion, vor fi obligati sa-si plateasca spitalizarea, autoritatile medicale asigurand doar asistenta medicala, cum a subliniat profesorul Cercel.
Ceea ce uita secretarul de stat este ca, in decurs de doua saptamani, sfarsitul lunii noiembrie si inceputul lunii decembrie, s-au inregistrat 22 de decese pe motiv de complicatii generate de gripa sezoniera. De ce pentru aceasta nu se face aceeasi reclama a vaccinurilor? Simplu, pentru ca nu aceasta este prioritatea OMS.
calistru_petre_iacob
Masurile propuse de profesorul Cercel sunt contrazise de prof. dr. Petru Calistru de la Institutul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Capitala, care subliniaza ca in Romania avem de-a face doar cu a respecta ordinele venite din afara tarii:
Nu se poate asa ceva si nici nu are cum. Legea asigurarilor de sanatate nu poate fi stearsa cu buretele. Nu putem pe date statistice sa facem seroepidemiologie. Diagnosticul de gripa A/H1N1 este riguros, centralizat si sunt necesare teste, deci nu se poate renunta la testari pe motiv ca ar fi bani cheltuiti aiurea.
De fapt, este vorba de a respecta ordinele de la OMS. Daca acest organism a stabilit ca 20% din populatie trebuie sa fie protejate (ca restul de 80% pot sa moara, nu?), atunci trebuie sa ii intelegem si pe cei de la Ministerul Sanatatii. E limpede ca aceste vaccinuri trebuie consumate, sa nu ramana cu ele neutilizate. Acum nu se mai cuceresc tarile cu sabia, ci economic, fortandu-le sa achizitioneze si ceea ce nu trebuie. Tot sistemul sanitar mondial nu mai este pus in slujba individului, ci a producatorilor de medicamente si echipamente medicale. Nu mai exista grija fata de individ, ci doar de stimulare a consumului. Una este sa tratezi un pacient care are nevoie si alta sa arunci cu antivirale si sa lasi insa oamenii fara de nici unele – fara mancare, o locuinta incalzita etc.
swine_flu_contest_obamaTotul este un joc economic mondial. Este suficient sa ne uitam si sa vedem ca presedintele Obama este cel mai inversunat agent de vanzari din lume pentru vaccinul impotriva gripei porcine, iar presedinta OMS era chiar fericita cand a anuntat ca exista pandemie. Aceasta gripa nu a aparut acum, unele studii japoneze arata ca virusul gripal A/H1N1 este de cel putin 30 de ani, poate chiar 100″, ne-a declarat profesorul Calistru.

Diagnostic statistic prin modele matematice

Potrivit MS, in ultimele 24 de ore au fost confirmate 81 de cazuri noi de gripa cu virusul A/H1N1 si s-au inregistrat doua decese la persoane cu boli asociate. In total este vorba de 4.485 de cazuri de gripa A/H1N1, dintre care 27 de decese, ceea ce inseamna o rata a fatalitatii de 0,52%. Curios este insa cum MS mai spune ca se tot confirma noi cazuri de gripa A/H1N1 daca secretarul de stat Streinu-Cercel spune ca inca de saptamana trecuta a oprit testele pentru depistarea gripei porcine? Se pare ca si atunci cand este vorba de viata unui om, MS se foloseste doar de date statistice si modele matematice in stabilirea diagnosticului”.
calistru
Legaturi:
vaccine_money

12 Raspunsuri to “Prof. dr. PETRU CALISTRU (Institutul Victor Babes) – declaratii bomba: TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE PUS IN SLUJBA BIG PHARMA. “TOTUL ESTE UN JOC ECONOMIC MONDIAL””

  1. pe 17 Dec 2009 la 7:10 pm Agnes

    “Totul este un joc economic mondial” , un joc perfid, periculos – din care au de castigat de-alde cerceii-streini,
    care ajung in functii , intr-un stat de drept , mai intai propulsati de grupuri de interese , de masonerie , dar si de lasitatea multora din sistemul sanitar , dornici de parvenire [ ca si in oricare alt domeniu ] …
    Daca domnul prof. dr. Petru Calistru a rostit un adevar – acela ca “sistemul sanitar mondial este pus in slujba Big Pharma” si ca trebuiesc respectate “ordinele” de la OMS
    – inseamna ca mai sunt OAMENI cu majuscule , curajosi in munca lor si verticali in fata amenintarilor din umbra …Ca
    pandemia A H1N1 este “Un fals dovedit” , o “Operatiune
    comerciala” – ca atatea altele in prezentul nostru tulbure -
    o dovedeste chiar mafia industriei farmaceutice , care a castigat 18 miliarde de dolari [ pe baza de statistici ]…si pentru ca , deja , “omul a ajuns de la nume la numar” [ Parintele Arsenie Boca ]
    Asadar , si OMS s-a aliniat , de mai multa vreme , guvernului din umbra , capilor masoneriei , si “executa” ordinele … Totusi , cat mai exista si OAMENI verticali , ca domnul prof.dr. Petru Calistru , sistemul sanitar din
    Romania inca n-a cazut chiar de tot …
    (…)
    De aceea CRED ca DUMNEZEU isi alege oamenii prin care
    lucreaza EL …
    Cu Dumnezeu inainte !!!
  2. pe 17 Dec 2009 la 10:16 pm Mercurie

    Acesti oameni fara de Dumnezeu graiesc, nu pe ascuns sau pe fata, ci cu nerusinare si amenintare, iar aceasta se datoreaza lasitatii noastre. Suntem lasi in fata Domnului, pentru nici macar acele gesturi crestine, elementare si combative, nu facem.
  3. pe 18 Dec 2009 la 1:53 pm un calin - tm

    Cand il vad pe stimabilul doctor Cercel, prietenul nostru, imi aduc aminte de o vorba dintr-un fim: “I kill everybody for 10 pessos but because you are my friend I will kill you for nothing.”
    Cred ca incalzirea asta globala nu are ca scop decât sa ne obisnuiasca pe noi, astia pacatosi, cu “caldura” de dupa :)
    Doamne, ajuta-ne si ne iarta!

  4. [...] http://www.razbointrucuvant.ro/2009/12/17/prof-dr-petru-calistru-institutul-victor-babes-declaratii-... [...]
  5. pe 19 Dec 2009 la 12:12 pm ortodox pe vechi

    Iertati-ma dar toate aceste farse ce se fac au un scop clar ,acela de a ne indeparta cate putin de la invataturile lui Iisus si de a ne distrage atentia de la patimile fiecaruia.Inpovarandune cu taxe si legi pentru a creia din noi un om robotizat ,si caruia sa ia sa zica din spate ce are de facut.Dumnezeu sa ne fereasca de aceste curse sa ne dea minte sa le pricepem si inima buna sa le trecem cu bine.
  6. pe 20 Dec 2009 la 6:33 pm Mihai

    Oameni buni,
    In primul rand dr. Streinu-Cercel a spus ca suportarea costului tratamentului in caz de imbolnavire va fi aplicata persoanelor care fac parte din grupele de risc si refuza sa se vaccineze, nu tuturor romanilor. Este si firesc, pentru ca aceste categorii profesionale intra in contact cu foarte multi bolnavi, deci riscul de a se imbolnavi este mult mai mare in cazul lor.
    Dovada aici:
    http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/879895/Cine-nu-face-vaccinul-A-H1N1-plateste-tratamentul-gripei/
    Sigur, chiar si asa, este aberant ca aceste categorii sa fie obligate sa isi plateasca tratamentul dar nu nu inteleg de ce denaturati cuvintele lui Streinu-Cercel…
    In al doilea rand spuneti ca “Totul este un joc economic mondial”. Sa inteleg ca cineva din exterior incearca sa faca bani pe spinarea noastra daca ne vaccinam, nu ? Asta ar fi adevarat daca vaccinul s-ar comercializa in farmacii sau ar fi vorba de un vaccin produs in afara si cumparat de tara noastra pentru vaccinarea populatiei. Dar vaccinul in cauza este facut de noi la Institutul Cantacuzino si se distribuie gratuit. Unde este interesul economic obscur aici, dragii mei ? Eventual noi am putea sa vindem acest vaccin tarilor vecine pentru a mai scoate niste bani de pe urma lui.
    Invatati sa judecati si singuri unele lucruri, nu le mai luati pe toate de bune !
  7. pe 20 Dec 2009 la 9:23 pm admin

    @Mihai: Spuneti ca e aberant ca acele categorii de risc sa isi plateasca singure tratamentul. Nu e doar aberant, ci si ilegal, dupa cum afirma autoarea articolului:
    Afirmatiile secretarului de stat sunt deja uluitoare, mai ales ca o lege, cea a asigurarilor sociale de sanatate, nu se poate modifica printr-un ordin de ministru, chit ca se motiveaza prin pandemie si se face trimitere chiar la Codul Penal. Mai direct spus, romanii care se vor imbolnavi de gripa porcina sunt deja asimilati cu infractorii si, daca vor avea acest ghinion, vor fi obligati sa-si plateasca spitalizarea, autoritatile medicale asigurand doar asistenta medicala, cum a subliniat profesorul Cercel.
    In caz ca nu v-ati dat seama, aceste afirmatii apartin autoarei articolului, nu noua. Spuneam, asadar, nu doar ca a forta oamenii sa plateasca e ilegal, dar, adaugam noi, e si profund imoral. In primul rand, pentru ca vaccinurile de la Institutul Cantacuzino costa si ele o groaza de bani, platiti, evident, din bugetul de stat, adica, ati ghicit, din banii populatiei. Aceeasi populatie careia i se vara pe gat un vaccin cu “excipienti” care, in mod oficial, este experimental (nu a fost testat indeajuns, adica). De pilda, nu a fost testat deloc pe gravide sau pe copii, adica doua categorii ce apartin celebrelor grupuri de risc. Deci, dupa ce suntem obligati sa platim din banii nostri un vaccin experimental cu adjuvanti, in cazul in care refuzam vaccinarea suntem obligati sa platim tratamentul, desi e contrar legii. Noi gasim acest lucru profund imoral si nu am facut nicio exagerare cand am afirmat ca dnul Cercel se poarta cu cetatenii care ii platesc salariul de parca ar fi niste infractori.
    In al doilea rand, cineva chiar a incercat sa faca bani pe spinarea noastra in plus fata de afacerile facute cu Institutul Cantacuzino: acum o luna guvernul, la indemnul isteric al aceluiasi dn. Cercel, era cat pe ce sa achizitioneze 500 000 de doze de vaccin de la GlaxoSmithKlein. Ca tot e criza si nu avem bani de compensate, desi oamenii platesc de rup la taxe pentru sistemul de sanatate… Cumva pasienta a picat. Dar nu va faceti griji, valoarea contractelor incheiate de marile corporatii farmaceutice au atins cifre ametitoare: practic, pe vreme de criza, vaccinul anti-gripal a fost o afacere cat se poate de infloritoare, chiar un TUN mondial, caci OMS a decretat gripa drept pandemie. Toate aceste informatii le gasiti pe sidebar-ul acestui site si pe linkurile din acest articol, pe care va invitam sa le cititi cu atentie, pentru a scutura lenea intelectuala si gandirea conformista in care va complaceti. :) Spor!
  8. pe 08 Jan 2010 la 1:40 pm rei narcisa

    E o intreaga nebunie cu gripa asta,toti s-au speriat dupa moartea lui Antonio tecuceane de la Carcotasi,alti medici spun ca vaccinul romanesc e bun,dar u cred ca e o politica parsiva,industria farmaceutica e in colaps si se redreseaza cu vaccinul asta,e un semn de prigoana,de dictatura,nu ati vazut si cu pasapoartele biometrice,deja se gfac si suntem intr-o tara ortodoxa,mare e mila DOMNULUIvindecatori ne vor ocroti,purcelul nu are gripa,e dictatura,DOAMNE miluieste pe poporul bine credincios.

  9. [...] nu pune la indoiala dixit-urile secretarului de stat, desi exista atatea voci autorizate (numai ultima dintre ele care a strapuns cu greu blocada mediatica fiind cea a dr. Petru Calistru) si atatea semnale de alarma cu privire la faptul ca “pandemia” gripei porcine este o [...]

  10. [...] Prof. dr. PETRU CALISTRU (Institutul Victor Babes) – declaratii bomba: TOT SISTEMUL SANITAR MONDIA… [...]

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Random Template

Situati Pungesti 3 Decembrie










free counters
 
Support : | |
Copyright © 2013. Războiul împotriva populaţiei - All Rights Reserved